De ijsfiets rijdt nu ook in Rotterdam!

Lees meer arrow-icon

Recente berichten

 

 

De ijsfiets rijdt nu ook in Rotterdam!

19 juni 2017

Goed nieuws voor alle Rotterdammers: vanaf deze week gaat De ijsfiets ook in Rotterdam rijden! Dat betekent: de lekkerste ijsjes bij jou voor de deur.

Lees meer

De ijsfiets goes Den Haag!

2 mei 2017

O, o, Den Haag… Die mooie stad achter de duinen; die gaan wij deze lente & zomer voorzien van onze superlekkere biologische ijsjes. Je leest het goed: De ijsfiets goes Den Haag!

Lees meer

De ijsfiets goes Kaapstad!

9 januari 2017

We zijn er. In Kaapstad, Zuid-Afrika. Yes: onze ijsfietsen hebben een verre reis gemaakt! Op deze fantastische plek gaan wij deze winter rondrijden en een franchise opbouwen van De ijsfiets.

Lees meer

Begin een franchise

20 december 2016

Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Vind je zelfstandigheid belangrijk? Wil je écht iets voor jezelf opbouwen, liefst in een toffe stad? Wij bieden je de mogelijkheid om een franchise te beginnen van De ijsfiets.

Lees meer

Sinterklaasbedrijfsfeest op het werk

25 oktober 2016

De meeste bedrijven doen eraan mee: sinterklaas vieren op werk. Sinterklaas op kantoor, pepernoten die door het bedrijf vliegen; één groot feest.

Lees meer

Herfst, here we come!

18 oktober 2016

Dit zijn ze: onze helden en heldinnen. Want zij hebben er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat de lente en zomer van 2016 een feest waren voor De ijsfiets.

Lees meer

Kijk mam, we zijn op tv!

20 september 2016

Enige tijd geleden werden we benaderd door reclamemakers die ons ergens op straat hadden gespot met onze ijsfietsen. Of we het leuk vonden als we zouden figureren in een reclamespotje voor De Jonge 100, vroegen ze. Natuurlijk!

Lees meer

Ijskar huren op school

8 september 2016

Een ijskar huren om het nieuwe schooljaar in te luiden: had je daar al eens aan gedacht? Want dat de scholen weer zijn begonnen, wil nog niet zeggen dat de zomer ook voorbij is! Sterker nog: er wachten ons nog een paar supermooie septemberdagen.

Lees meer

Er was eens een ijsfiets

6 september 2016

Kijk ‘em shinen, die ijsfiets van ons. We hebben een lange weg af moeten leggen tot we deze blitse, made-in-Kopenhagen-fietsen konden fixen.

Lees meer

Ijskar huren op kantoor

29 augustus 2016

Een ijskar huren voor je bedrijfsfeest: wist je dat dat ook kan bij De ijsfiets? Origineel én lekker, bijvoorbeeld voor je afscheidsfeest, jubileum of om de verjaardagen van een paar collega’s gezamenlijk te vieren.

Lees meer

Wie lusten onze biologische ijsjes?


Volg de ijsfiets op instagram!